foto's horend bij laatste verslag + ietsje verder.
Door: Frits
Blijf op de hoogte en volg Frits
20 Juli 2011 | Frankrijk, Tours
Deze prentjes horen dus bij het laatste verslag en ietsje verder "en-route tot bij Tours.
Van de cathedraal te Chartres, het cafe Sentime,bv, en dan het kasteel in Chateaudun, onderweg her & der. Ook van picknckplekjes; de TOP-plek was natuurlijk bij de Carrefour - op het tuinmeublement: er werd bij de kassa meteen gevraagd of ze er mij bij kregen...
Het detailplaatje vd fiets toont mijn nieuwste vinding: de rode pannekoek! Dat voorkomt dat m.n. de Camions (NIET de Camigo's!) met80 of hogere snelheid op cm je voorbij razen... nu maken de meesten een ruime uitzwaai...
Verder in Chateau-Renault even bij de "Usine de Chaussures de Arche" gekeken: helaas: voor de dames => alleen deze week nog "SOLDES" tot 40-50%; jammer hè?
Verder nog wat pelgrims ontmoet: bv een Engelsman op ligfiets. hj doorkruist Frankrijk diagnaal - van Le Havre => Montepellier (ongeveer dezelfde route als onze Jos vorig jaar liep (een paar.. marathons non-stop)
Ondanks de regen en wnd zie ook nog mooie dingen: bloemen langs de weg, of op bruggen en de uitgestrekte velden zonnebloemen.
Oh ja: de Franse zijn soms zeer goede wegwijzers... ze sturen je gewoon de autoweg op naar Paris!
dat was het voor nu.
Dormez bien! Frits
21 Juli 2011 - 16:09
Rianne:
Leuk hoor om al die foto's te zien, krijgen we een nog beter beeld van het geen u de hele dag ziet en waar u langs komt!
Succes weer de komende dagen, geniet er vooral van! -
21 Juli 2011 - 17:47
Allart Van Zetten:
Morgen aankomst op alphu du zes........
Ben benieuwd wie er in de kopgroep zitten, mooie foto's
Geniet er van.
Groet,
Allart
21 Juli 2011 - 19:10
Ria:
Hoi Frits,
Weer een geweldige prestatie en wat zie je veel ( vooral regen heb ik begrepen)
Die foto van chaussures Arche een beetje sarcastisch Frits je had toch wel een
leuk paartje voor Lineke kunnen kopen.Suede is niet zo zwaar past nog wel in je tas.
Heel veel succes de komende dagen.
Groetjes Ria -
22 Juli 2011 - 06:16
Jan-Hendrik:
Beste Frits,
Leuke foto's, gisteren nog Peter gesproken op HK. We vinden het erg goed van je en leuk om te volgen. Voorlopig ga ik 2 weken weg, dus moet je het zonder mijn berichtjes stellen. Ben benieuwd hoe het je in de komende 2 weken vergaat.
Groeten,
JH -
22 Juli 2011 - 19:21
Frere Jean :
.....quelle belle photoos !!!!! -
24 Juli 2011 - 17:10
Wim En Ria De Boer:
Beste frits,
We volgen je met veel plezier en je maakt mooie foto,s met die camera obscura van je.
We wensen je nog veel mooie en gezonde dagen toe en kijken uit naar je volgende verslag.
PS. Wij hopen dat je beter weer hebt dan wij hebben want wij kunnen op het ogenblik in de tuin vissen.(niet in een vijver ).
De groeten en goede reis,
Wim en Ria -
26 Juli 2011 - 14:13
Sven Eriks:
Beste Frits,
Leuk om te lezen dat je weer een nieuwe rit aan het doen bent.
Veel succes met fietsen en geniet ervan!
Sven -
26 Juli 2011 - 17:50
Henk En Gerda:
Hoi Frits,
Zo de vierdaagse is weer achter de rug ,en met veel plezier en weinig blaren gelopen! Wij hebben nu weer tijd om jou verhalen en belevennisen te lezen en de foto's te bekijken.
Het ziet er goed uit ,en je maakt genoeg km ,jammer van het weer ,en wij maar denken dat het te warm zou zijn maar dat valt alles mee! '
Hé zet hem op en trap met veel plezier verder!!!!!
Gr Henk en Gerda